در فصلنامه ((پژوهش های نوین و کاربردی در صنایع غذایی و مهندسی شیمی)) تمامی مقالات به صورت pdf و رایگان در دسترس پژوهشگران محترم قرار گرفته است که با ذکر منبع می توانند در وبسایت های دلخواه منتشر نمایند.

 

اعتبار: علمی

دوره انتشار: فصلنامه

سال آغاز انتشار: 1400

وضعیت انتشار: الکترونیکی

نوع داوری: دو سو ناشناس

هزینه داوری: رایگان

هزینه انتشار: 200 هزار تومان

نوع انتشار: علمی و تخصصی

کشور محل چاپ: ایران

موضوع: کلیه مطالعات در حوزه صنایع غذایی، مهندسی شیمی، نفت و گاز، پالایشگاهی، پتروشیمی و …

زبان: فارسی

دسترسی رایگان و آزاد به مقالات: بلی

میانگین زمان داوری: 4 روز

ایمیل مجله : shahabsaeedi99@gmail.com

ایمیل پشتیبان:shahabsaeedi760@gmail.com

شماره تماس صاحب امتیاز و سردبیر: 09357601953

دربارۀ نشریه

اینجانب شهاب الدین سعیدی دانشجوی دکترای مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد بعد از 10 سال فعالیت پژوهشی در رشته مهندسی شیمی، تدریس در دانشگاه های مختلف، تالیف کتاب ((روش های نوین ازدیاد برداشت نفت)) و مقالات متعدد در داخل و خارج کشور (برای مشاهده مقالات به سیویلیکا مراجعه فرمایید) و کار در نیروگاه به همراه همسرم خانم دکتر معصومه کشته گر (دانشجوی دکترای صنایع غذایی، مولف کتاب و مقالات متعدد در زمینه علوم صنایع غذایی) در زمینه صنعت غذا و مهندسی شیمی خلاء بزرگی را حس کردیم. وجود تعداد انگشت شمار ژورنال معتبر، ما را به این فکر انداخت که این خلاء علمی را با راه اندازی نشریه ای معتبر پر کنیم. نشریه ای که بیشتر تمرکز و حواسش روی دانشجویانی باشد که مشتاق کار و پژوهش و تحقیق هستند ولی راهنمایی بالای سر آنها نیست. از همین جا اعلام می‌کنیم تمامی داشته های علمی مان را در راه سربلندی ایران عزیزمان به نسل جدید و دانشجویان مشتاق انتقال خواهیم داد تا راه و مسیر موفقیت را بپیمایند. خواهشمند است هرگونه راهنمایی، مشورت، کمک، انتقاد و پیشنهادی داشتید از طریق ایمیل های ثبت شده در سایت و همچنین شماره تماس مستقیم دکتر شهاب الدین سعیدی با ما مطرح بفرمایید.

در پناه حق.